Οι Disturbed το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Οι Disturbed θα εμφανιστούν στο Release Athens 2023 , τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. Κυρίαρχοι του σκληρού ήχου για πάνωαπό 20 χρόνια, επιστρέφουν στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία παίζοντας τα υπέροχα τραγούδια τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για άλλα ονόματα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα προς το παρόν.

Δημιουργήθηκαν στα τέλη των 90s, και μέχρι σήμερα έχουν στο ενεργητικό τους περισσότερες από 17 εκατομμύρια πωλήσεις . Πέντε κυκλοφορίες δίσκων τους ανέβηκαν στην κορυφή των charts των ΗΠΑ, κάτι που αυτοί και οι Metallica το έχουν καταφέρει μόνο.

Έχουν προταθεί δύο φορές για βραβείο Grammy. Πρώτο τους άλμπουμ , το πλατινένιο “The Sickness”, και συνεχίσανε με εξαιρετικές κυκλοφορίες οι οποίες , δικαιωματικά, κατακτήσανε τη hard rock / heavy metal σκηνή. Τον περασμένο Νοέμβριο, κυκλοφόρησαν τον όγδοο δίσκο τους, με τίτλο “Divisive”. Τα singles “Hey You” και “Unstoppable” έχουν  αφήσει εποχή.

Άλλα υπέροχα τραγούδια του συγκροτήματος είναι: “Down with the Sickness”, “Are You Ready”, “Stricken”, “The Sound of Silence”, “Ten Thousand Fists”, “Vengeful One”, “Indestructible” και “Inside The Fire”. Τα μέλη του συγκροτήματος είναι οι : David Draiman (φωνή), Dan Donegan (κιθάρα), Mike Wengren (ντραμς), John Moyer (μπάσο)

Τελευταία εμφάνιση τους ήταν στο Release Athens 2019 και τώρα ετοιμάζονται να ταρακουνήσουν πάλι το κοινό με την καινούρια περιοδεία τους  και στην Αθήνα.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.