Ανατριχίλα και αγωνία με το The Sinking City 2 - Δείτε το τρέιλερ

Ανατριχίλα και αγωνία με το The Sinking City 2 - Δείτε το τρέιλερ

Ετοιμαστείτε για μια βουτιά στα άδυτα του τρόμου με το The Sinking City 2, το sequel του survival horror παιχνιδιού που συνδυάζει στοιχεία από Resident Evil και Alan Wake. Η Frogwares, η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το παιχνίδι, έκανε την έκπληξη, ανακοινώνοντας το The Sinking City 2 στο Xbox Partner Preview για τον Μάρτιο.Lbabinz 🇨🇦 on X: "The Sinking City 2 - Announce Trailer  https://t.co/cQntDVSsN2 https://t.co/eWB4d2ZSkr" / XΒυθιστείτε στην ατμόσφαιρα της Αμερικής του 1920 και εξερευνήστε έναν semi-ανοιχτό κόσμο γεμάτο με φρικαλεότητες. Χρησιμοποιήστε ό,τι όπλα και αντικείμενα βρείτε για να επιβιώσετε από τερατώδη πλάσματα και να λύσετε περίπλοκες δολοφονίες. Η Unreal Engine 5 δίνει ζωή σε ένα γραφικό και ατμοσφαιρικό περιβάλλον, ενώ η ιστορία υπόσχεται να σας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το τέλος.

The Sinking City 2 - Official Reveal Trailer | Xbox Partner Showcase 2024 -  IGNΗ Frogwares μοιράστηκε τις σκέψεις της για το sequel:

"Το πρώτο Sinking City παραμένει ένας από τους πιο επιτυχημένους τίτλους μας, ίσως λόγω της ατμόσφαιρας τρόμου. Δημιουργήσαμε αρκετές περιπέτειες με ντετέκτιβ στο παρελθόν, οπότε τώρα θέλουμε να ανακατέψουμε τα πράγματα, διατηρώντας τα στοιχεία που αγαπούν οι fans, όπως οι πλούσιες ιστορίες.

Είναι μια συναρπαστική αλλά και επικίνδυνη στροφή. Είμαστε ένα ανεξάρτητο στούντιο που για 24 χρόνια εστιάζαμε σε παιχνίδια με ντετέκτιβ. Πρέπει όμως να κάνουμε πιο τολμηρές κινήσεις. Η βιομηχανία αλλάζει και θέλουμε να εξασφαλίσουμε το μέλλον του στούντιο."

The Sinking City 2 Coming to PS5 2025 - PlayStation LifeStyleΤο παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025. Πάρτε μια πρώτη ματιά με το trailer που ακολουθεί:

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.