Cyberpunk 2077: Phantom Liberty - Συνεχίζει να σημειώνει επιτυχία

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty - Συνεχίζει να σημειώνει επιτυχία

Η CD Projekt Red ανακοίνωσε ότι το πρόσφατο expansion του Cyberpunk 2077, με τίτλο Phantom Liberty, έχει ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια τεμάχια σε πωλήσεις σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες. Το επίτευγμα αυτό έρχεται μετά από περίπου δύο μήνες από την αρχική κυκλοφορία του expansion στις 26 Σεπτεμβρίου 2023.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty apresenta principais reformulações na  jogabilidade - GameHall

Το Phantom Liberty σημείωσε εντυπωσιακή επιτυχία από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του, πουλώντας 3 εκατομμύρια τεμάχια. Η CD Projekt Red υπογραμμίζει ότι η Ultimate Edition του Cyberpunk 2077, η οποία περιλαμβάνει το 2.0 update και το Phantom Liberty, συνέβαλε σημαντικά στις πωλήσεις του expansion.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty is playable early

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty στο SteamΗ εταιρεία ευχαρίστησε τους πάνω από 5 εκατομμύρια "agents" που έχουν εξερευνήσει το Dogtown, το νέο περιβάλλον που προστίθεται στο παιχνίδι με το Phantom Liberty. Η CD Projekt Red εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την υποστήριξη της κοινότητας και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους παίκτες στην αποστολή τους. Το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty είναι διαθέσιμο για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.