Οι Brujah, το πρώτο playable clan στο Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Οι Brujah, το πρώτο playable clan στο Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Η αποκάλυψη των Brujah στο Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 είναι μια σημαντική στιγμή για το παιχνίδι, καθώς είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται μια playable φατρία. Οι Brujah είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τους παίκτες, καθώς προσφέρουν ένα βίαιο και ριζοσπαστικό στυλ παιχνιδιού.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Could Finally Arrive in 2023Οι Disciplines των Brujah φαίνεται να είναι ισχυρές και να προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών για τους παίκτες. Η ικανότητα να επιταχύνουν και να αιχμαλωτίζουν έναν εχθρό είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια σειρά από στρατηγικές μάχης.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2's First Full-Blood Clan are the  Brutish Brujah

Η ιστορία του Bloodlines 2 φαίνεται να είναι συναρπαστική και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς οι Brujah θα ενσωματωθούν σε αυτήν. Οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν αν θέλουν να ακολουθήσουν το μονοπάτι της επανάστασης ή να ενταχθούν στην ελίτ του Seattle.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Reveals the Brujah as First Playable  Clan & Teases DLC | TechRaptorΗ κυκλοφορία του Bloodlines 2 το φθινόπωρο του 2024 είναι ακόμα μακριά, αλλά η αποκάλυψη των Brujah είναι μια καλή υπενθύμιση ότι το παιχνίδι εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη και ότι οι παίκτες μπορούν να περιμένουν κάτι συναρπαστικό.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.