To John Wick: Chapter 4 θα βγει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2023.

Ο Keanu Reeves επέστρεψε στο είδος δράσης το 2014 μετά από 20 χρόνια από τότε που τον απολαύσαμε στο speed (1994) με το John Wick, μια εξαιρετική ταινία δράσης που αγαπήθηκε πολύ γρήγορα και θεωρείται ένα από τα καλύτερα κινηματογραφικά franchise της τελευταίας δεκαετίας.

Τώρα στην τέταρτη ταινία ο John Wick θα αντιμετωπίσει το High Table και αυτό είναι το πραγματικό «εισιτήριο» για την ελευθερία του. Ωστόσο, αυτό το επιχείρημα δεν θα είναι εύκολο καθώς πρώτα θα πρέπει να αντιμετωπίσει έναν νέο ισχυρό εχθρό με τους φίλους του από όλο τον κόσμο.

Στο τιμόνι του σκηνοθέτη βλέπουμε για άλλη μια φορά τον σκηνοθέτη και κασκαντέρ Τσαντ Σταχιέλσκι, σκηνοθέτη των τριών προηγούμενων ταινιών της. Ο Stahielski για την ιστορία ότι είχε αντικαταστήσει τον Brandon Lee μετά το θανατηφόρο ατύχημα στα γυρίσματα του The Crow (1994).

Λίγες μέρες μετά το τρίτο επεισόδιο, John Wick: Chapter 3 - Parabellum, που βγήκε στους κινηματογράφους, η Lionsgate ανακοίνωσε ότι μια τέταρτη ταινία ήταν ήδη στον ορίζοντα. Ο Mike Finch (Predators) έχει γράψει το σενάριο της ταινίας.

Το τρέιλερ για το John Wick: Chapter 4 κυκλοφόρησε στις 10 Νοεμβρίου 2022. To John Wick: Chapter 4 θα βγει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου 2023. Το cast της ταινίας περιλαμβάνει τους: Donnie Yen (Ip Man, Rogue One), Hiroyuki Sanada (Mortal Kombat), Shamier Anderson, Bill Skarsgard (IT), Rina Sawayama, Scott Adkins (ταινίες Undisputed), και Clancy Brown.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.