Οι κομμένες σειρές του Netflix

Οι κομμένες σειρές του Netflix

Πότε ο περιορισμός στον αριθμό των χρηστών , πότε η ποσότητα έναντι της ποιότητας των ταινιών και σειρών , έχει κάνει το streaming κανάλι να μπει στο μάτι του κυκλώνα από πολλούς φαν και συνδρομητές του καναλιού. Άλλο ένα σφάλμα που έχει κάνει το κανάλι είναι και το κόψιμο μερικών σειρών από την πλατφόρμα. Ας της δούμε αναλυτικά:

1899 (2022, 1 σεζόν)
Το 1899 των δημιουργών του Dark , antje Friese και Baran bo Odar έφτασε στην κορυφή σε μόλις λίγο καιρό από την κυκλοφορία του. Μυστήριο, εξαιρετικό σενάριο και τεράστιες ανατροπές ήταν τα στοιχεία αυτά που το φέρανε στην κορυφή. Το Netflix αποφάσισε να κόψει στα ξαφνικά τη σειρά αφήνοντάς μας με την απορία, γιατί.

1899: Δύο Ελληνίδες δίνουν τη φωνή τους στην επιτυχημένη σειρά του Netflix  | in.gr

Midnight Club (2022, 1 σεζόν)
Ο υποσχόμενος σκηνοθέτης του Horror genre της σημερινής εποχής, Μike Flanagan που έχει κάνει μεγάλες επιτυχίες όπως το Haunting of the Hill House και το Midnight Mass, δημιούργησε μια ακόμα μια σκοτεινή και ανατριχιαστική ατμόσφαιρα η οποία δεν κατάφερε να κάνει δεύτερη σεζόν. 

The Midnight Club Review: Θα χάσετε ξανά τον ύπνο σας με τη νέα σειρά του  Mike Flanagan - Unboxholics.com

 

Santa Clarita Diet (2017-2020, 3 σεζόν)

Η Drew Barrymore και ο Timothy Olyphant πρωταγωνιστούν σε αυτήν την πρωτότυπη σειρά του Netflix ως παντρεμένοι μεσίτες, η Sheila και ο Joel, που ζουν μια ήσυχη ζωή, μεγαλώνοντας την έφηβη κόρη τους στη Santa Clarita της Καλιφόρνια. Ο κόσμος τους αλλάζει απροσδόκητα όταν η Sheila περνάει μια δραματική μεταμόρφωση που προκαλεί ακολουθώντας έναν δρόμο θανάτου και καταστροφής -- αλλά την αφήνει να φαίνεται και να αισθάνεται καλύτερα από ποτέ. Οι Barrymore και Olyphant αναλαμβάνουν επίσης ως εκτελεστικοί παραγωγοί, μαζί με τον showrunner και δημιουργό Victor Fresco ("Better Off Ted"). το Netflix έριξε απροειδοποίητα αυλαία στο Santa Clarita Diet, εξοργίζοντας τους πιστούς  fan της σειράς.

Santa Clarita Diet (TV Series 2017–2019) - IMDb

 

Tuca and Bertie (2019-2022, 3 σεζόν)

Αυτή η κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων εξερευνά τη φιλία μεταξύ δύο 30χρονων γυναικών πουλιά που ζουν στην ίδια πολυκατοικία. Η κωμική σειρά περιλαμβάνει τον αλαζονικιά, ανέμελη Tuca  και την ανήσυχη, ονειροπόλα Bertie καθώς ζουν τη ζωή τους στη μητρόπολη του Bird Town. Οι πρώην συγκάτοικοι χωρίζουν όταν η Bertie  μετακομίζει με τον αρχιτέκτονα Speckle και η Tuca  μετακομίζει επάνω από αυτούς. Η Tiffany Haddish και η Ali Wong εκφράζουν τους ομώνυμους χαρακτήρες σε αυτό το σόου κινουμένων σχεδίων που σίγουρα δεν είναι για παιδιά. Δυστυχώς η σειρά κόπηκε μετά από τρεις σεζόν από το Netflix .

Tuca & Bertie

 

Sense8 (2015-2017, 2 σεζόν)

Το "Sense8" είναι μια από τις πιο τρελές, πιο μοναδικές σειρές της τηλεόρασης και κανείς δεν το γνωρίζει καλύτερα από τον εκτελεστικό παραγωγό Grant Hill - τον τύπο που πρέπει να χειριστεί τα τρελά logistics παραγωγής της σειράς. Ενώ στο μεγάλο μέρος της παραγωγής, το καστ και το συνεργείο ταξιδεύουν συνεχώς από τοποθεσία σε τοποθεσία, κυριολεκτικά καλύπτοντας τον κόσμο κατά τη διάρκεια των μηνών. Τον Ιούνιο του 2017  εξαιτίας περιορισμένης τηλεθέασης , η σειρά δεν συνεχίστηκε.

Sense8 | Επίσημη τοποθεσία Netflix

 

 

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.