Μια τηλεοπτική σειρά «Χάρι Πότερ» προχωρά επίσημα στο HBO Max

Μια τηλεοπτική σειρά «Χάρι Πότερ» προχωρά επίσημα στο HBO Max

 Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Warner Bros. Discovery στον Τύπο και τους επενδυτές στις 12 Απριλίου, κατά την οποία ανακοινώθηκε ότι το HBO Max και το Discovery+ συνδυάζονται επίσημα σε μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται απλά Max.

Διέρρευσε για πρώτη φορά στις 3 Απριλίου, αλλά οι λεπτομέρειες έχουν πλέον επιβεβαιωθεί. Κάθε σεζόν της σειράς θα βασίζεται σε ένα από τα βιβλία του franchise, με τη Warner Bros. Discovery να περιγράφει την εκπομπή ως μια «σειρά δεκαετίας». Θα περιλαμβάνει ένα εντελώς νέο καστ από τις ταινίες.

Σε ένα δελτίο τύπου, η εταιρεία λέει ότι θα είναι μια «δεκαετής σειρά που παράγεται με την ίδια επική τέχνη, αγάπη και φροντίδα για την οποία είναι γνωστό αυτό το παγκόσμιο franchise». Η σειρά θα έχει ένα νέο καστ που θα παίζει τους εμβληματικούς χαρακτήρες της σειράς και η Warner Bros. Discovery υπόσχεται ότι «κάθε σεζόν θα είναι αυθεντική στα αρχικά βιβλία». Οι πρωτότυπες ταινίες θα εξακολουθούν να είναι "διαθέσιμες για παρακολούθηση παγκοσμίως", ακόμη και με αυτή τη νέα εκπομπή σε εξέλιξη.

Τα βιβλία Χάρι Πότερ της JK Rowling έχουν προσαρμοστεί στο παρελθόν για τη μεγάλη οθόνη με τον Daniel Radcliffe να παίζει τον ομώνυμο χαρακτήρα και στις οκτώ ταινίες. Στο επιτυχημένο franchise πρωταγωνίστησαν επίσης η Emma Watson ως Hermione Granger και ο Rupert Grint ως Ron Weasley.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.

 
© 2024 Filmelody. All Rights Reserved. Design & Developed by M. Chatzigeorgiadis