Duran Duran | Οι πρωτοπόροι του new wave έρχονται στην Αθήνα

Οι Duran Duran, ένα από τα πιο εμβληματικά συγκροτήματα της new wave, θα είναι οι headliners του Release Athens Festival 2024, την Πέμπτη 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Η ανακοίνωση της συμμετοχής τους αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη για τους fans τους στην Ελλάδα, καθώς το συγκρότημα δεν έχει επισκεφθεί τη χώρα μας εδώ και αρκετά χρόνια.

Οι Duran Duran, με επικεφαλής τον Simon Le Bon, έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχουν κατακτήσει επτά βραβεία BRIT, πέντε βραβεία MTV Video Music Awards και ένα βραβείο Grammy. Το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους, "Danse Macabre", κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2023 και έχει λάβει θετικές κριτικές. Οι Duran Duran είναι σίγουρο ότι θα παρουσιάσουν ένα συναρπαστικό show στην Αθήνα, με τις κλασικές τους επιτυχίες, όπως "Rio", "Hungry Like the Wolf", "Save a Prayer" και "Ordinary World", καθώς και τα νέα τους τραγούδια.

Οι Duran Duran έρχονται το καλοκαίρι στην Αθήνα | in.grΑκολουθεί δελτίο τύπου

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Duran Duran, την Πέμπτη 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

Οι σπουδαίοι Βρετανοί έρχονται στην Αθήνα λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, “Danse Macabre”, για να παρουσιάσουν ένα μεγάλο show βασισμένο στον πρωτοποριακό ήχο και ύφος τους, τα οποία έχουν με συνέπεια διευρύνει τα όρια της μουσικής, της μόδας και της τέχνης καθ’ όλη τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας τους.

Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα!


Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, στις 12:00, προς 60€ και για συγκεκριμένο αριθμό. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, με πρώτη τιμή τα 180€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

  • Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους
  •  Open-bar
  •  Προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο    
  • Ιδιωτικό parking
  • Ξεχωριστές τουαλέτες    
  • Αναμνηστικό δώρο

Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 211770000
Online / ΕΔΩ
Φυσικά σημεία ΕΔΩ

Duran Duran - Release Athens Festival 2024

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.