Η μουσική τους συνεχίζει να έχει απήχηση στους θαυμαστές και παραμένουν ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας της ποπ μουσικής

Οι New Kids on the Block (NKOTB)  κέρδισαν δημοτικότητα στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης το 1984 και αρχικά αποτελούνταν από πέντε μέλη: Donnie Wahlberg, Jordan Knight, Joey McIntyre, Jonathan Knight και Danny Wood.

Οι New Kids on the Block σημείωσαν τεράστια επιτυχία με το ομότιτλο ντεμπούτο άλμπουμ τους, που κυκλοφόρησε το 1986. Το ακολούθησαν με πολλά ακόμη άλμπουμ, όπως το "Hangin' Tough" (1988) και το "Step by Step" (1990), που σταθεροποιήθηκαν την ιδιότητά τους ως εφήβων είδωλα και τους έφερε διεθνή φήμη. Η μουσική του γκρουπ ήταν ένα μείγμα ποπ, R&B και hip-hop, με πιασάρικα hooks και συγχρονισμένες χορευτικές ρουτίνες.

Κατά τη διάρκεια της ακμής τους, οι New Kids on the Block απολάμβαναν μια ειδική βάση θαυμαστών, γνωστή ως «Blockheads». Ξεκίνησαν πολλές επιτυχημένες περιοδείες συναυλιών και εμφανίστηκαν σε διάφορα εμπορεύματα, όπως αφίσες, κουτιά μεσημεριανού γεύματος και κούκλες. Η δημοτικότητά τους τελικά μειώθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1990 και το συγκρότημα διαλύθηκε επίσημα το 1994.

Το 2008, μετά από μια παύση 14 ετών, οι New Kids on the Block ανακοίνωσαν την επανένωση και κυκλοφόρησαν ένα νέο άλμπουμ με τίτλο "The Block". Η επανένωση πυροδότησε νοσταλγία στους θαυμαστές τους και οδήγησε σε επιτυχημένες περιοδείες και επιπλέον κυκλοφορίες άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένων των "10" (2013) και "Thankful" (2017).

Οι New Kids on the Block είχαν σημαντικό αντίκτυπο στο φαινόμενο του boy band και επηρέασαν μεταγενέστερα συγκροτήματα όπως *NSYNC, Backstreet Boys και One Direction. Η μουσική τους συνεχίζει να έχει απήχηση στους θαυμαστές και παραμένουν ένα σημαντικό μέρος της ιστορίας της ποπ μουσικής.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.