Το πρώτο trailer του Nosferatu θα σας κόψει την ανάσα

Το πρώτο trailer του Nosferatu θα σας κόψει την ανάσα

Η ταινία Nosferatu πρόκειται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με μια σύγχρονη εκδοχή. Αυτή η εμβληματική ταινία, που επαναπροσδιόρισε τον κινηματογράφο τρόμου και έθεσε τις βάσεις για πολλά από όσα γνωρίζουμε σήμερα, θα παρουσιαστεί σε μια νέα μεταφορά. Αυτή τη φορά, δεν θα είναι βουβή όπως η πρωτότυπη, αλλά θα διατηρεί στοιχεία από αυτήν.

nosferatu vampire hunter cineramen

Ο Robert Eggers θα αναλάβει τη σκηνοθεσία, ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Bill Skarsgård και τη Lily Rose-Depp. Μαζί τους, οι Willem Dafoe, Nicolas Hoult, Emma Corrin, και Aaron Taylor Johnson συνθέτουν ένα εξαιρετικό καστ. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα.

Nosferatu Image Reveals First Look At Willem Dafoe's "Crazy Vampire Hunter"

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η τρίτη συνεργασία μεταξύ του Eggers και του Dafoe, μετά τις ταινίες "The Lighthouse" και "The Northman". Επίσης, ο Dafoe είχε υποδυθεί τον Max Schreck, τον ηθοποιό που έπαιξε τον Nosferatu το 1922, στην ταινία "Shadow Of The Vampire" πριν από 23 χρόνια, λόγω της εντυπωσιακής του ομοιότητας με βρυκόλακα.

Nosferatu (2024)

Η νέα εκδοχή του Nosferatu θα διαδραματίζεται στη Γερμανία του 19ου αιώνα. Αν και οι ρόλοι των ηθοποιών δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, γνωρίζουμε ότι οι παραγωγοί θα είναι οι Chris Columbus και Eleanor Columbus.

δείτε το trailer

 

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.