Το The Gray Man 2 επιβεβαιώθηκε επίσημα από το Netflix

Το The Gray Man 2 επιβεβαιώθηκε επίσημα από το Netflix

Το The Gray Man 2 επιβεβαιώθηκε επίσημα από το Netflix αφού η πρώτη ταινία έκανε το ντεμπούτο της στην κορυφή των λιστών με τις περισσότερες προβολές σε 92 χώρες.

Πάντα σχεδιαζόταν ότι η ταινία θα λανσάρει ένα νέο εκτεταμένο σύμπαν, κάτι που οι αδελφοί Russo έχουν εμπειρία από τη δουλειά τους με το MCU. Και ακόμη και πριν από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας, οι επόμενες ταινίες ήταν πάντα στο μυαλό τους.

Ο Anthony και ο Joe Russo επιστρέφουν για να σκηνοθετήσουν το sequel που θα επαναφέρει τον Ryan Gosling ως Court Gentry, γνωστό και ως Sierra Six. Ο Stephen McFeely (συν-σεναριογράφος της πρώτης ταινίας) θα γράψει τη συνέχεια.

Εκτός από το sequel , το Netflix αποκάλυψε επίσης ότι θα υπάρξει μια spin-off ταινία σε σενάριο από το δίδυμο των Deadpool , Paul Wernick και Rhett ReeseΤο The Gray Man βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Mark Greaney και επιβεβαιώθηκε ότι το sequel θα είναι εμπνευσμένο επίσης από τη σειρά, αλλά δεν θα είναι απαραίτητα μια ευθεία προσαρμογή κανενός από τα μυθιστορήματα.

Το The Gray Man 2 μπορεί να έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από το Netflix, αλλά δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. Συνήθως μεσολαβούν δύο ή τρία χρόνια μεταξύ των ταινιών όταν πρόκειται για άλλα σίκουελ του Netflix, οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι το 2024 για την επιστροφή του Sierra Six. Μέχρι να μάθουμε πότε θα κινηματογραφηθεί, είναι δύσκολο να πούμε όμως.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.