Το Terrifier 3 ανακοινώνεται επίσημα

Ο σκηνοθέτης Damien Leone και ο παραγωγός Phil Falcone θα επιστρέψουν για να επιβλέπουν τη συνέχεια του franchise. Το Deadline σημειώνει: «Η πλοκή κρατείται κρυφή, αλλά ο David Howard Thornton (Art The Clown) και η Lauren LaVera (Sienna) είναι μεταξύ των ηθοποιών που αναμένεται να επιστρέψουν». Η ταινία σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με εισπράξεις 7,9 εκατομμυρίων δολαρίων στο αμερικανικό box office έναντι προϋπολογισμού μόλις 250 χιλιάδων δολαρίων, και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν γεμάτα ιστορίες για ανθρώπους που λιποθύμησαν ενώ παρακολουθούσαν.

Ο σκηνοθέτης είχε δηλώσει πρόσφατα:

Ένας από τους κύριους στόχους μου για το Terrifier 3 είναι να αντιπροσωπεύει τη φρίκη όπως ακριβώς υπήρχε και στην αρχική ταινία. Αυτό είχε μια πραγματικά τρομακτική ατμόσφαιρα για την οποία είμαι περήφανος. Εάν όλα πάνε καλά και όπως έχουν προγραμματιστεί, το 3ο μέρος θα είναι το πιο τρομακτικό Terrifier μέχρι στιγμής.

«Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους για να κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2024».

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.