Το Luther:The Fallen Sun κυκλοφόρησε στο Netflix στις 10 Μαρτίου 2023

Το Luther: The Fallen Sun κυκλοφόρησε στο Netflix στις 10 Μαρτίου 2023 και βλέπει τον Luther να αναλαμβάνει τη μεγαλύτερη και πιο στρεβλή υπόθεσή του μέχρι σήμερα, καθώς ερευνά τον κατά συρροή δολοφόνο David Robey (Andy Serkis). Η ταινία επαναφέρει μερικούς από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες όπως ο DSU Martin Schenk (Dermot Crowley) και μας συστήνει μερικούς νέους συμπεριλαμβανομένης της Cynthia Erivo ως DCI Odette Raine.

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία εμφάνιση ως John Luther - και 13 χρόνια αφότου ο χαρακτήρας κοσμούσε για πρώτη φορά τις οθόνες μας, ο Idris Elba επιστρέφει ως ο εξαιρετικός, αλλά πολύπλοκος ντετέκτιβ.

Αυτά είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ταινία Luther: The Fallen Sun.

Η ταινία Luther: The Fallen Sun βγήκε σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 24 Φεβρουαρίου 2023.

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε στο Netflix στις 10 Μαρτίου 2023 , που σημαίνει ότι μπορείτε να το παρακολουθήσετε τώρα. Η παραγωγή ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2021, οπότε η ταινία ήταν στα χαρτιά για λίγο.

Σύμφωνα με τον Idris Elba, η ταινία Luther: The Fall Sun είναι ένα σκοτεινό θρίλερ -όπως ήταν η τηλεοπτική σειρά- και είπε ότι οι θαυμαστές του Luther θα το λατρέψουν, όπως και οι νέοι θαυμαστές.

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής: "Ένας φρικτός κατά συρροή δολοφόνος τρομοκρατεί το Λονδίνο ενώ ο λαμπρός αλλά ντροπιασμένος ντετέκτιβ Τζον Λούθερ κάθεται πίσω από τα κάγκελα. Στοιχειωμένος από την αποτυχία του να συλλάβει τον ψυχοπαθή του κυβερνοχώρου που τώρα τον κοροϊδεύει, ο Λούθερ αποφασίζει να ξεφύγει από τη φυλακή για να τελειώσει τη δουλειά με κάθε μέσο».

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.