Το Beetlejuice 2 έχει επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται σε εξέλιξη από την Warner Bros

Το Beetlejuice 2 έχει επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται σε εξέλιξη από την Warner Bros

 Η συνέχεια έχει συζητηθεί για πολλά χρόνια από το καστ του, τη Winona Ryder τον Micheal Keaton, και τον σκηνοθέτη Tim Burton, αλλά επιβεβαιώθηκε επίσημα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Το Deadline ανέφερε ότι η εταιρεία Plan B Entertainment του Brad Pitt κάνει την παραγωγή της ταινίας μαζί με τη Warner Bros – τόσο συναρπαστικό!

Για όσους δεν γνωρίζουν, το αυθεντικό Beetlejuice κυκλοφόρησε το 1988 και ακολουθεί ένα νεκρό ζευγάρι, τον Adam (Alec Baldwin) και την Barbara (Geena Davis) που προσπαθούν να τρομάξουν μια οικογένεια που έχει μετακομίσει στο παλιό τους σπίτι, γι' αυτό επιστρατεύστε τον  εξορκιστή Beetlejuice (Michael Keaton).

Η παραγωγή βρίσκεται ακόμα στα πρώτα της στάδια και η παραγωγή φημολογείται ότι θα ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου, τα γυρίσματα στο Λονδίνο. Ο Tim Burton αναμένεται να σκηνοθετήσει την ταινία και ο Micheal Keaton φημολογείται ότι θα επιστρέψει ως Beetlejuice, σύμφωνα με το Variety . Σχεδόν πριν από ένα χρόνο, υπήρχαν επίσης ανεπιβεβαίωτες φήμες ότι ο Johnny Depp θα έπαιζε τον ρόλο.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του σίκουελ δεν έχει οριστεί ακόμα. Οι πηγές του Hollywood Reporter αναφέρουν ότι ο προϋπολογισμός είναι ακόμη υπό επεξεργασία, αλλά ελπίζουν ότι τα κύρια γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου στο Λονδίνο.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.