Το Σμύρνη μου Αγαπημένη στο Netflix

Η ταινία με πρωταγωνίστρια την Μιμή Ντενίση, “Σμύρνη μου Αγαπημένη”, πήρε το πράσινο φως για την πλατφόρμα του Netflix.  Είναι η δεύτερη ελληνική παραγωγή που ανεβαίνει στην πλατφόρμα του Netflix , η πρώτη ήταν  το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μια ακόμη ελληνική παραγωγή μπαίνει στη διεθνή πλατφόρμα, για να συνεπάρει τους θεατές παγκοσμίως. Η ανακοίνωση αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Είναι η πρώτη ελληνική ταινία που θα προβληθεί στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Η Σμύρνη μου είναι σκηνοθετημένη από τον  Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο Μιμής Ντενίση. Είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση, το οποίο αναφέρεται  στην καταστροφή της Σμύρνης το 1922 και ακολουθεί μια Ελληνίδα της υψηλής κοινωνίας στη Σμύρνη των αρχών του 20ού αιώνα.

Πρωταγωνιστούν οι Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Μπουράκ Χακί, Κρατερός Κατσούλης, Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Βογιατζής, Ταμίλα Κουλίεβα, Αναστασία Παντούση, Χρήστος Στέργιογλου κ.α. Τα γυρίσματα έγιναν σε Λέσβο, Χίο, Αθήνα, Πειραιά και Φάληρο.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.

 
© 2024 Filmelody. All Rights Reserved. Design & Developed by M. Chatzigeorgiadis