Το πολυαναμενόμενο διεθνές spin-off του Bird Box θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2023 στο Netflix

Βασισμένο σε ένα ομώνυμο μυθιστόρημα του Josh Malermanτο Bird Box ήταν η μεγαλύτερη ταινία του Netflix για το 2018 που κυκλοφόρησε στις 21 Δεκεμβρίου 2018. Με πρωταγωνίστρια τη Sandra Bullock, το μετα-αποκαλυπτικό θρίλερ ακολουθεί μια γυναίκα που ονομάζεται Malorie (Bullock) που πρέπει να κάνει ένα επικίνδυνο ταξίδι με δύο παιδιά, το αγόρι και το κορίτσι, σε έναν κόσμο όπου μια αόρατη οντότητα κάνει τους ανθρώπους να αυτοκτονήσουν αφού την κοιτάξουν.

Το Bird Box Barcelona , ​​θα ακολουθήσει μια νέα ομάδα επιζώντων. Oι Alex Pastor και David Pastor θα σκηνοθετήσουν την ταινία. Το δίδυμο είναι περισσότερο γνωστό για τη δουλειά του στο The Occupant του Netflix και στο The Head για το HBO Max.

Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη, δείτε τι μπορείτε να περιμένετε:

«Αφού μια μυστηριώδης δύναμη αποδεκατίζει τον παγκόσμιο πληθυσμό, ο Σεμπάστιαν πρέπει να κάνει το δικό του ταξίδι επιβίωσης στους έρημους δρόμους της Βαρκελώνης. Καθώς συνάπτει άβολες συμμαχίες με άλλους επιζώντες και προσπαθούν να ξεφύγουν από την πόλη, μια απροσδόκητη και ακόμη πιο απαίσια απειλή αυξάνεται».

Ακολουθεί η πλήρης λίστα των ηθοποιών για το Bird Box Barcelona μέχρι στιγμής:

Marios Casas
Georgina Campbell
Alejandra Howard
Naila Schuberth
Diego Calva
Patrick Criado
Lola Dueñas
Gonzalo de Castro
Michelle Jenner
Leonardo Sbarraglia

 Η ταινία θα κάνει το ντεμπούτο της στο  Netflix, παγκοσμίως στις 14 Ιουλίου 2023.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.