Το κλασικό παραμύθι γίνεται ταινία τρόμου στο Sleeping Beauty's Massacre

Το κλασικό παραμύθι γίνεται  ταινία τρόμου στο Sleeping Beauty's Massacre

Σύμφωνα με το σάιτ  Bloody Disgusting , το εμβληματικό παραμύθι θα μετατραπεί σε ταινία τρόμου από τους δημιουργούς του Cinderella's Curse, που ονομάζεται Sleeping Beauty's Massacre.

Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον Αύγουστο στο Ηνωμένο Βασίλειο με τη διανομή των ITN Studios. Η παραγωγή και η σκηνοθεσία θα είναι της Louisa Warren και σενάριο της Jasmine Ebony Thomas (Motherland).

"Αυτή η ταινία θα ανατρέψει τα πάντα όπως την ξέρετε στο κεφάλι της. Είναι άγρια, σκοτεινή και εντελώς τρομακτική", είπε η Warren σε μια δήλωση. "Ξεκινάω να δημιουργήσω την πιο άβολη εμπειρία τρόμου μέχρι σήμερα. Θα υπάρξουν ψέματα, γκρίνια και μια μεγάλη σφαγή. 

Υπήρξαν μερικές παραμυθένιες ταινίες με ανατροπές τρόμου, πιθανότατα η πιο γνωστή είναι το Snow White: A Tale of Terror με τη Sigourney Weaver και τον Sam Neill. Υπήρχε επίσης το 2016 το The Curse of Sleeping Beauty, το οποίο ήταν μια προσαρμογή ενός ομώνυμου βιβλίου.

Το Sleepy Beauty's Massacre επικεντρώνεται στην πριγκίπισσα Thalia που πέφτει στα ερείπια μετά τον μυστηριώδη θάνατο του πατέρα της. Η Θάλεια ζει με τον πρίγκιπα Έντισον, τον οποίο αγαπά, αλλά δεν μπορεί πλέον να παντρευτεί αφού έχει τη βασιλική της ιδιότητα. Η κακιά βασίλισσα Θέλμα θέλει το βασίλειο για τον εαυτό της και θα χρησιμοποιήσει τις σκοτεινές δυνάμεις της για να αναλάβει με κάθε μέσο.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Lora Hristova ως πριγκίπισσα Thalia, η Judy Tcherniak ως Thelma, η Lila Lasso, η Leah Glater, ο Robbie Taylor, η Sophie Rankin και η Charlotte Coleman.

Το Sleeping Beauty’s Massacre θα παίξει στους κινηματογράφους μέσα στο 2023.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.