Τα γυρίσματα του καινούριου Εξορκιστή ολοκληρώθηκαν

Τα γυρίσματα του καινούριου Εξορκιστή ολοκληρώθηκαν

Σύμφωνα με τη Deadline Production το sequel του Εξορκιστή των Blumhouse και Universal Pictures ολοκληρώθηκε επιτέλους. Επιπλέον, επιβεβαιώθηκε επίσης ότι η Stephanie Allain (Dear White People) έχει υπογράψει την εκτελεστική παραγωγή του έργου μαζί με τον Blum και τον σκηνοθέτη David Gordon Green. Η ταινία είναι  προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 13 Οκτωβρίου 2023.

Η ταινία Εξορκιστής είναι η  άμεση συνέχεια της αρχικής ταινίας τρόμου, η οποία διασκευάστηκε από το μυθιστόρημα του William Peter Blatty, με τον David Gordon Green του Halloween να σκηνοθετεί από ένα σενάριο που συνυπογράφει με τους Scott Teems, Danny McBride και Peter Sattler.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ellen Burstyn επιστρέφει στο franchise για τις επερχόμενες ταινίες, επαναλαμβάνοντας τον εμβληματικό ρόλο της ως Chris MacNeil, πάνω από 40 χρόνια από τότε που πρωτοεμφανίστηκε η αρχική ταινία το 1973, για την οποία έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου. Στο Burstyn συμμετέχουν η υποψήφια για Όσκαρ Leslie Odom Jr. (Hamilton, One Night in Miami), η βραβευμένη με Emmy Ann Dowd (The Handmaid's Tale), ο Raphael Sbarge (Once Upon a Time) και η Jennifer Nettles (Harriet), με τους νεοφερμένους Lidya Jewett, και Olivia Marcum.

Το σίκουελ είναι παραγωγός των Jason Blum, David Robinson και James Robinson, με τους Green, McBride και Couper Samuelson να είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Είναι μια συμπαραγωγή μεταξύ της Blumhouse και της Morgan Creek Production, με τον Ryan Turek να επιβλέπει το έργο για λογαριασμό της Blumhouse.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.