Ο Pedro Pascal θα συμμετέχει στο σίκουελ του Ridley Scott , «Gladiator»

Ο Pedro Pascal θα συμμετέχει στο σίκουελ του Ridley Scott , «Gladiator»

Ενώ η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του HBO The Last of Us είναι στα σκαριά, ο πρωταγωνιστής της Pedro Pascal  βρίσκεται σε τελικές διαπραγματεύσεις για να συμμετάσχει στο sequel του Gladiator για την Paramount. O Paul Mescal,  θα πρωταγωνιστήσει ως Lucius, καθώς και oi Barry Keoghan, Joseph Quinn, Connie Nielsen και Denzel Washington. Ο Ridley Scott ​​επιστρέφει για να σκηνοθετήσει. Ο ρόλος του Pascal είναι άγνωστος.

Η νέα ταινία ακολουθεί το blockbuster  Gladiator του 2000 , το οποίο κέρδισε περισσότερα από 460 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και προτάθηκε για 12 Όσκαρ, κερδίζοντας πέντε, μεταξύ των οποίων και Καλύτερης Ταινίας. 

Ο Scott θα είναι επίσης παραγωγός, μαζί με τον πρόεδρο του Scott Free, Michael Pruss, καθώς και τους Doug Wick & Lucy Fisher μέσω της Red Wagon Entertainment. To σενάριο είναι του David Scarpa . Από την αρχική ταινία επιστρέφουν επίσης οι John Mathieson (διευθυντής φωτογραφίας), Arthur Max (σχεδιαστής παραγωγής) και Janty Yates (ενδυματολόγος). Η Paramount Pictures έχει χρονολογήσει την ταινία για τις 22 Νοεμβρίου 2024.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.