Ο Jake Gyllenhaal , η Eiza González και ο Henry Cavill στην νέα ταινία του Guy Ritchie

Ο Jake Gyllenhaal , η Eiza González και ο Henry Cavill στην νέα ταινία του Guy Ritchie

H άφιξη του επόμενου έργου του Γκάι Ρίτσι , θα είναι μια ταινίας δράσης  στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο υποψήφιος για Όσκαρ Τζέικ Τζίλενχαλ . Spider-Man: Far From Home ), Henry Cavill ( Man Of Steel ) και Eiza González ( Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw ).

Οι λεπτομέρειες της πλοκής και ο τίτλος φυλάσσονται (σε ​​μεγάλο βαθμό) κρυφά, αλλά ακούμε ότι η ιστορία, η οποία λέγεται ότι είναι γεμάτη με το σήμα κατατεθέν χιούμορ του Ritchie, θα περιστρέφεται γύρω από δύο ειδικούς στην εξαγωγή που πρέπει να σχεδιάσουν μια διαδρομή διαφυγής για μια γυναίκα διαπραγματεύτρια υψηλού επιπέδου. 

Ο Ritchie, ο οποίος έγραψε το σενάριο και θα το κάνει παραγωγός μαζί με τον Ivan Atkinson, σκοπεύει να ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Σεπτέμβριο. Ο Gyllenhaal συνεργάστηκε με τον Άγγλο σκηνοθέτη στο θρίλερ δράσης The Covenant που κυκλοφόρησε πρόσφατα . Στην ταινία θα παίξουν και οι Henry Cavill (The Witcher, Man of Steel),  και Eiza González Cavillοι οποίοι μόλις ολοκλήρωσαν την παραγωγή της επερχόμενης κατασκοπευτικής ταινίας του Ritchie ,The Ministry of Ungentlemanly Warfare.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.