Κυκλοφόρησε το final trailer για την επερχόμενη ταινία Renfield με τον Nicolas Cage ως Dracula

Σε αυτή τη σύγχρονη ιστορία τέρατος του πιστού υπηρέτη του Δράκουλα, ο Nicolas Hoult (Mad Max: Fury Road, franchise X-Men) πρωταγωνιστεί ως Ρένφιλντ, ο βασανισμένος βοηθός του πιο ναρκισσιστικού αφεντικού της ιστορίας, του Δράκουλα (βραβευμένος με Όσκαρ Nicolas Cage). Ο Ρένφιλντ αναγκάζεται να προμηθευτεί το θήραμα του κυρίου του και να κάνει κάθε προσφορά, ανεξάρτητα από το πόσο ευτελής είναι. Αλλά τώρα, μετά από αιώνες σκλαβιάς, ο Ρένφιλντ είναι έτοιμος να δει αν υπάρχει ζωή έξω από τη σκιά του Πρίγκιπα του Σκότους. Αν μπορεί να καταλάβει πώς να τερματίσει την συνεξάρτησή του.

Με τον Dracula να υποδύεται ο Nicolas Cage, περιμέναμε ότι η ταινία θα ακολουθούσε μια πιο κωμική προσέγγιση της ιστορίας, και προηγούμενα τρέιλερ σίγουρα το επιβεβαίωσαν, παρουσιάζοντας τον Cage σε πλήρη, καλά… Cage mode.

Το τελευταίο τρέιλερ, ευτυχώς, δεν δείχνει πολλά περισσότερα από όσα έχουμε ήδη δει, αλλά δημιουργεί διαφημιστική εκστρατεία για μια ταινία που ήδη αναμενόταν. Εάν το Renfield αποδειχτεί εμπορική επιτυχία, ελπίζουμε ότι θα επισημάνει ξεκάθαρα σε άλλα στούντιο τη συνεχιζόμενη επιτυχία που έχει η Universal με μια σειρά από μοναδικές και καλοδιηγημένες ιστορίες τεράτων, αντί να προσπαθεί να ενοποιήσει τα πάντα σε ένα κοινό κοινό σύμπαν ή ένα μόνο franchise .

Παίζουν επίσης οι: Awkwafina (The Farewell, Marvel’s Shang-Chi and the Legend of Ten Rings), Ben Schwartz (Sonic, The Afterparty) και Adrian Martinez (The Secret Life of Walter Mitty, Focus).

Η ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους την Παρασκευή 14 Απριλίου.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.