H Barbie είναι έτοιμη να βγει στη μεγάλη οθόνη στις 21 Ιουλίου 2023

Μεταξύ των The Lego Movie και Transformers, είναι περίεργο που δεν είχε  βγει μια ταινία για ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια στον κόσμο: την Barbie. Σίγουρα, υπάρχουν πολλές ταινίες και σειρές κινουμένων σχεδίων, αλλά κανείς δεν έχει αξιοποιήσει ακόμη τις δυνατότητες του box office να ζωντανέψει τη Barbie.

Αλλά τελικά, η Barbie είναι έτοιμη να βγει στη μεγάλη οθόνη στις 21 Ιουλίου 2023.

Margot Robbie επιβεβαίωσε τη μεταφορά της ταινίας  «Barbie» τον Ιούλιο του 2019, με την Greta Gerwig και τον συνεργάτη της ,Noah Baumbach να συνυπογράφουν το σενάριο. Η Gerwig αργότερα ανακοινώθηκε ότι θα σκηνοθετήσει την ταινία. Η είδηση σηματοδότησε την 60ή επέτειο της διάσημης ξανθής κούκλας. Η «Barbie» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023. Η Robbie, η οποία θα πρωταγωνιστήσει ως Barbie στο πλευρό του Ken του Ryan Gosling, πρόκειται να αναλάβει την παραγωγή της ταινίας μέσω της εταιρείας παραγωγής της LuckyChap Entertainment. Η Mattel Films και η HeyDay Films θα είναι συμπαραγωγοί.

Η ταινία θα επικεντρώνεται σε μια κούκλα που ζει στη Barbieland, η οποία αναγκάζεται να εξοριστεί λόγω των λεγόμενων ατέλειών της - ξεκινώντας για μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο και ανακαλύπτοντας στην πορεία ότι η τελειότητα μπορεί να βρεθεί πραγματικά μόνο μέσα.

Το πρωταγωνιστικό καστ περιλαμβάνει επίσης  τους Will Ferrell, Issa Rae, Kate McKinnon, Simu Liu, Michael Cera, America Ferrera, Ncuti Gatwa, Emerald Fennell, Rhea Perlman και Kingsley Ben-Adir.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.