Η Τζένιφερ Λόπεζ επιστρέφει ως γυναίκα δολοφόνος που προστατεύει την κόρη της στην ταινία του Netflix The Mother

Η Jennifer Lopez είναι δολοφόνος και μητέρα στην επερχόμενη ταινία δράσης του Netflix, με τίτλο "The Mother", που έρχεται στο streamer αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η διεθνής τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός πρωταγωνιστεί ως πρώην δολοφόνος που άφησε πίσω την παλιά ζωή και την οικογένειά της για να προστατεύσει την 12χρονη κόρη της. Το τρέιλερ αποκαλύπτει ότι το FBI έκλεισε συμφωνία με τον Λόπεζ αφού σκοτώθηκαν αρκετοί πράκτορες και δύο επικίνδυνοι άνδρες ήταν ακόμα ελεύθεροι. Μετά την απαγωγή της κόρης της πολλά χρόνια αργότερα, ο χαρακτήρας της Λόπεζ πρέπει να βγει από την κρυψώνα και να ξαναμπεί στη ζωή της για να τη σώσει. Στην πορεία, βασανίζει, πυροβολεί, μαχαιρώνει και χτυπά στο κεφάλι τους άνδρες των απαγωγέων και διδάσκει στην κόρη της πώς να επιβιώσει μπροστά στον κίνδυνο.

Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία είναι εμπνευσμένη από το κλασικό The Professional της Natalie Portman του 1994, το οποίο ακολουθεί την ιστορία ενός πρώην δολοφόνου που διδάσκει την τέχνη του σε ένα νεαρό κορίτσι. Σκηνοθετημένη από τη Niki Caro .Αρχικά προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει το 2022, η ταινία δράσης θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Netflix τον Μάιο του 2023. 

 

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.

 
© 2024 Filmelody. All Rights Reserved. Design & Developed by M. Chatzigeorgiadis