Έρχεται τον Απρίλιο η κανούρια ταινία του Guy Richie, The Covenant

Η MGM κυκλοφόρησε ένα επίσημο τρέιλερ για τη νέα ταινία του Guy Ritchie , The Covenant, μια ταινία δράσης θρίλερ. Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 21 Απριλίου.

Η υπόθεση της ταινίας αφορά έναν λοχία του αμερικανικού στρατού, τον John Kinley (Jake Gyllenhaal), ο οποίος διασώζεται κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας στο Αφγανιστάν από τον διερμηνέα του, τον οποίο υποδύεται ο Dar Salim. Το βίντεο δείχνει τον Kinley να παλεύει με το αν θα βάλει ξανά τον εαυτό του σε κίνδυνο για να σώσει τον Ahmed.

Με μια μακρά και ποικίλη καριέρα στο ενεργητικό του, ο Jake Gyllenhaal έχει κερδίσει το δικαίωμα να αναπτύσσει ό,τι project θέλει — και φαίνεται ότι θέλει να συνεργαστεί με κάθε σκηνοθέτη δράσης A-list που μπορεί να βρει στα χέρια του. Με πρόσφατες συνεργασίες με τον Antoine Fuqua ("The Guilty") και τον Michael Bay ("Ambulance"), καθώς και με το επερχόμενο remake του "Road House" με τον σκηνοθέτη Doug Liman, ο Gyllenhaal βρίσκεται σε καλό δρόμο για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό. Έτσι είναι λογικό να συνεργάζεται με τον Guy Ritchie σε μια ταινία όπως το "The Covenant", που τον κάνει να επιστρέφει στο ρόλο ενός Αμερικανού στρατιώτη στον πόλεμο.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ για το The Covenant του Guy Ritchie παρακάτω:

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.