Άλλο ένα διήγημα του Stephen King είναι προγραμματισμένο για κινηματογραφική μεταφορά!

Το The Boogeyman δεν είναι μια νέα ιστορία, καθώς δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά σε ένα τεύχος του 1973 του περιοδικού Cavalier και αργότερα συμπεριλήφθηκε στη συλλογή διηγημάτων του King το 1978, «The Night Shift»

Το νέο τρέιλερ και μια νέα αφίσα για  τα 20th Century Studios και 21 Laps' The Boogeyman κυκλοφόρησαν. Το υπερφυσικό θρίλερ τρόμου από το μυαλό του συγγραφέα μπεστ σέλερ Στίβεν Κινγκ κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουνίου 2023 , αποκλειστικά στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο.  

Στην ταινία, η μαθήτρια λυκείου Sadie Harper και η μικρότερη αδερφή της Sawyer αναστατώνονται από τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας τους και δεν έχουν μεγάλη υποστήριξη από τον πατέρα τους, Will, έναν θεραπευτή που αντιμετωπίζει τον πόνο του.

«Όταν ένας απελπισμένος ασθενής εμφανίζεται απροσδόκητα στο σπίτι τους, αφήνει πίσω του μια τρομακτική υπερφυσική οντότητα που κυνηγά τις οικογένειες και τρέφεται με τα βάσανα των θυμάτων της».

«Το «The Boogeyman» είναι μια κλασική ταινία τρόμου στο καλούπι του «Poltergeist». 

Η Sophie Thatcher ("Yellowjackets") και ο Chris Messina ( Birds of Prey ) πρωταγωνιστούν μαζί με τους David Dastmalchian ( Dune , The Suicide Squad ), Marin Ireland ( Y: The Last Man , The Umbrella Academy ), Vivien Lyra Blair ( Bird Box , Mr. Corman ) και Madison Hu ( Voyagers ).

Οι Scott Beck & Bryan Woods ( A Quiet Place ) και Akela Cooper ( Malignant ) έγραψαν τα αρχικά προσχέδια του σεναρίου, με τον Mark Heyman ( Black Swan ) να συμμετέχει επίσης.

Οι Shawn Levy, Dan Levine και Dan Cohen της εταιρίας παραγωγής 21 Laps είναι παραγωγοί.

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για Κινηματογράφο και μουσική.